Εταιρική κοινωνική ευθύνη

Image

Η Κινητική Εκπαιδευτική Μονάδα Παιδιού (ΚΕΜΠ) αποτελεί οντότητα η όποια είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το κοινωνικό σύνολο μέσα στο οποίο δραστηριοποιείται επηρεάζοντας και επηρεαζόμενη από τα δεδομένα και τις ανάγκες του χώρου δράσης της.

Οφείλει να αναγνωρίζει την ευθύνη που της αναλογεί απέναντι στην κοινωνία με ηθικό τρόπο, με ίσες ευκαιρίες, με ενέργειες ένταξης με συμμετοχή στα της κοινότητας.

Η  Κ.Ε,Μ.Π  ενεργεί αποσκοπώντας σε υπεύθυνη λειτουργία με σαφή στρατηγική στην Ε.Κ.Ε.

Δρα διαχρονικά στα πλαίσια δυνατοτήτων της ενάντια στον κοινωνικό αποκλεισμό παιδιών που έχουν ανάγκη ειδικών θεραπειών προερχόμενα από δομές, οικογένειες  ,μονογονεϊκές η δίχως προστασία ασφάλισης και σε συνέργειες με δήμους, δημόσια σχολεία, δασκάλους, την περιβάλλουσα κοινωνία, το χαμόγελο του παιδιού ,παρέχοντας στήριξη ,μέριμνα και ανακούφιση σε όλο το φάσμα των συνιστώμενων παιδιατρικών θεραπειών.

Η Ε.Κ.Ε. εφαρμόζεται στην Κ.Ε.Μ.Π  με χαρακτήρα αποκλειστικά εθελοντικό, στοχεύει στο παιδί, στις ίσες ευκαιρίες, στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια με βάθρο τα προσωπικά δεδομένα ,στην βελτίωση του επιπέδου ζωής της κοινότητας και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί πράξεις φιλανθρωπίας η εμπορική χορηγία.

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

Να είμαστε διαχρονικά  το ισχυρό σημείο αναφοράς στην ειδική αγωγή.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ
  • Η παροχή της βέλτιστης μεθόδου προσέγγισης για κάθε ιδιαιτερότητα προσαρμοζόμενοι στις νέες τάσεις θεραπευτικών πρακτικών και τεχνολογιών.
  • Πλήρη εχέμυθη και φιλική συνεργασία γραμματείας και γονέων στην διευθέτηση των απαραίτητων διαδικασιών με τους ασφαλιστικούς φορείς .
  • Διαρκής ενημέρωση ειδήσεων από το υπουργείο υγείας και τους οργανισμούς ασφάλισης.
  • Αναπλήρωση θεραπειών που δεν πραγματοποιήθηκαν .Καμιά χαμένη θεραπεία.
  • Συνεργασία παιδοψυχολόγων ,παιδονευρολόγων ,Παιδορθοπαιδικών, φυσιάτρων, ψυχολόγων, Αναπτυξιολόγων.
  • Ανταλλαγή απόψεων και οδηγίες για περιστατικά εντώς των σχολείων που χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής με τους δασκάλους και τους καθηγητές.
ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ

ΑΣΦΑΛΕΙΑ: λειτουργούμε με ασφάλεια στους χώρους μας με πλήρη και αυστηρή τήρηση των κανόνων υγιεινής

ΗΘΙΚΗ: τιμιότητα, ευθύτητα, καλοσύνη , ευγένεια ,σεβασμός για τους εργαζόμενους  τους γονείς τα παιδιά

ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΣ: δουλεύουμε με ενθουσιασμό νιώθοντας χαρά και συγκίνηση στην  κατάκτηση κάθε νέας δεξιότητας του κάθε παιδιού στο δρόμο της ζωής του

ΑΡΙΣΤΕΙΑ: με τις πρακτικές μας διευκολύνουμε και προωθούμε τους συνεργάτες μας στην μάθηση στην ενημέρωση στην εκπαίδευση

Ο ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ

Nα διευρύνουμε την παρουσία μας με νέες δομές και υπηρεσίες.